VINKKIPUHETOIMINTAA

Vinkkipuheyhdistys ry vastaa vinkkipuheen (engl. cued speech) opetuksesta Suomessa. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää vinkkipuhemenetelmän osaamista, käyttöä ja opetustoimintaa.

Vinkkipuheyhdistyksen jäseniksi voivat liittyä henkilöt, jotka ovat vinkkipuheen käyttäjiä tai menetelmästä kiinnostuneita.

Vinkkipuheyhdistys ry:n tavoittaa parhaiten osoitteesta vinkkipuhe(at)gmail.com

 

Tervetuloa opiskelemaan vinkkipuhetta!

Kuulovammaisten lasten perheet voivat saada vinkkipuheen opetusta kotikuntansa kustantamana sopeutumisvalmennuksena. Jos perhe toivoo kotiopetusta, sen järjestämisestä tulee keskustella lasta hoitavan sairaalan puheterapeutin kanssa.

Huonokuuloiset ja kuuroutuneet henkilöt ja heidän läheisensä voivat myös opiskella vinkkipuhetta. Vinkkipuheen avulla voi auttaa toista saamaan puheesta paremmin selvää. 

Yleisiä vinkkipuheen peruskursseja voidaan järjestää myös yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

Opetusta koordinoi ja vinkkaavien perheiden vertaistoimintaa järjestää Vinkkipuheyhdistys ry. Lisäksi Vinkkipuheyhdistys ry vastaa vinkkipuhekouluttajaksi pätevöitymisestä.

Lisätietoja: vinkkipuhe(at)gmail.com

 

KAIKILLE AVOIN VINKKIPUHEEN PERUSKURSSI 5.-6.10.2023

Lämpimästi tervetuloa mukaan kesäkuun alussa Vantaalla järjestettävälle vinkkipuheen peruskurssille. Ilmoittautuminen on auki NYT, 7.9. – 28.9.2023 välillä. Kurssille otetaan mukaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi pian! Lähetä ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen vinkkipuhe(at)gmail.com. 

Kurssipaikkana on Antell Martintalo (Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa). Pääset kurssipaikalle kätevästi sekä julkisella liikenteellä, että omalla autolla. Kurssi järjestetään suomeksi.

Vinkkipuheen peruskurssin aikana:

1. opit ymmärtämään mitä vinkkipuhe on ja mitä hyötyä siitä on eri tilanteissa ja eri henkilöiden kanssa

2. opit vinkkipuheen rakenteen ja toimintatavan

3. kurssin jälkeen osaat vinkata suomeksi mitä vain ja pystyt hyödyntämään uutta taitoa käytännössä

4. saat kurssitodistuksen

Peruskurssin hinta on yhteensä 100€ / 250€ (opiskelija tai itsen tai omaisen vuoksi / ammatin puolesta kurssilla). Laskutus tapahtuu kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan umpeuduttua tapahtuvista peruutuksista (ilman lääkärintodistusta) peritään puolet kurssimaksun hinnasta.

Antell Martintalossa on tarjolla herkullinen lounas https://www.antell.fi/martintalo (omakustanteinen 12,7€). Ilmoittautumisen yhteydessä on hyvä mainita mahdollisista allergioista tai ruokavaliorajoitteista, jotta ravintolassa voidaan parhaiten huomioida nämä etukäteen lounasta suunniteltaessa.

Tervetuloa mukaan!

vinkkipuhe.fi

Vinkkipuheen uudet kotisivut on julkaistu osoitteessa https://vinkkipuhe.fi Tervetuloa tutustumaan!vinkkipuhe.fi Katso Facebookissa

Arkisto