TULEVAT VINKKIPUHEKURSSIT

Vinkkipuheen peruskursseja järjestetään tarpeen mukana eri paikkakunnilla Suomessa. Vinkkipuheen oppimiseksi voidaan järjestää yleinen kurssi esim. sairaalassa, päiväkodissa tai järjestötilassa. Sovituille kursseille mahtuu usein mukaan ylimääräiselle paikalle. Niistä kannattaa tiedustella osoitteesta vinkkipuhe(at)gmail.com.

Kaikille avoimien yleiskurssien lisäksi järjestämme opetusta perheissä räätälöidysti ja tarpeen mukaan.

Mikäli teidän perheenne/asiakkaanne tilanteeseen sopisi paremmin vinkkipuheen kotiopetus, ottakaa yhteys osoitteeseen vinkkipuhe@gmail.com. Vinkkipuheen kotiopetus on on rinnastettavissa viittomien kotiopetukseen perhekohtaisena sopeutumisvalmennustoimintana. Sen kustannuksista vastaa oman kunnan sosiaalitoimi. Puoltavaa lausuntoa voi tiedustella kuntoutuksestanne vastaavan sairaalan puheterapeutilta.

 

KAIKILLE AVOIN VINKKIPUHEEN PERUSKURSSI 5.-6.6.2023

Lämpimästi tervetuloa mukaan kesäkuun alussa Vantaalla järjestettävälle vinkkipuheen peruskurssille. Ilmoittautuminen on auki nyt, 24.3 – 29.5.2023 välillä. Kurssille otetaan mukaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi pian! Lähetä ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen vinkkipuhe(at)gmail.com. 

Kurssipaikkana on Antell Martintalo (Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa). Pääset kurssipaikalle kätevästi sekä julkisella liikenteellä, että omalla autolla. Kurssi järjestetään suomeksi.

Vinkkipuheen peruskurssin aikana:

1. opit ymmärtämään mitä vinkkipuhe on ja mitä hyötyä siitä on eri tilanteissa ja eri henkilöiden kanssa

2. opit vinkkipuheen rakenteen ja toimintatavan

3. kurssin jälkeen osaat vinkata suomeksi mitä vain ja pystyt hyödyntämään uutta taitoa käytännössä

4. saat kurssitodistuksen

Peruskurssin hinta on yhteensä 100€ / 250€ (opiskelija tai itsen tai omaisen vuoksi / ammatin puolesta kurssilla). Laskutus tapahtuu kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan umpeuduttua tapahtuvista peruutuksista (ilman lääkärintodistusta) peritään puolet kurssimaksun hinnasta.

Antell Martintalossa on tarjolla herkullinen lounas https://www.antell.fi/martintalo (omakustanteinen 12,7€). Ilmoittautumisen yhteydessä on hyvä mainita mahdollisista allergioista tai ruokavaliorajoitteista, jotta ravintolassa voidaan parhaiten huomioida nämä etukäteen lounasta suunniteltaessa.

Tervetuloa mukaan! 

Arkisto